Топ менаџмент

Душан Бајатовић Председник Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је у Равном Селу код Врбаса 1967. године. Дипломирани је економиста и инжењер електронике. Био је генерални секретар Омладинског савеза Србије и члан Савета Универзитета у Новом Саду. Био је посланик и шеф одборничке групе Социјалистичке партије Србије у Скупштини Државне заједнице Србија и Црна Гора, затим у Народној Скупштини Републике Србије као и у Скупштине Аутономне Покрајине Војводине. Био је потпреседник Извршног већа Војводине, члан Извршног одбора Регионалне привредне коморе Нови Сад, као и члан бројних других друштевних организација и стручних институција. Октобра 2008. године именован је за генералног директора Јавног предузећа “Србијагас”. Посланик је у Скупштини Србије, а налази се на челу Одбора за одбрану и безбедност.

Драгиша Мартиновић Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1977. године у Суботици. Основну школу је завршио у Суботици и Новом Саду, а Гимназију природно математичког смера у Новом Саду 1996. године. Економски факултет у Новом Саду је завршио 2000. године. У поступку је одбране магистарског рада на Универзитету у Новом Саду. Радио је у НЛБ Банци, Цредит Агрицоле Банци И ОТП Банци. Био је консултант ГТЗ-а. Тренутно обавља функцију саветника генералног директора ЈП Србијагас.

Алексеј Леоненко Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1972. године у Ленинграду. Ленинградски бродоградитељски универзитет, смер Аутоматизација технолошких процеса и производња, је завршио 1995. године. Финансијску академију под окриљем Враде Руске Федерације, смер Осигурање,  је завршио 2002. године, а Санкт-Петербуршки државни универзитет , смер Мастер бизнизнис администрирања, - 2006. године. Радио је у Трион д.о.о., као Генерални директор Катран д.о.о., у осигуравајућем друштву Коммеск-Омир, у одељењу за преузимање ризика осигуравајућег друштва Казкомерц-Полис, као Први заменик Генералног директора осигуравајућег друштва Латон-Полис, као Потпредседник Сфинкс а.д., као Директор Северо-Западног бироа ТрансСиб Ре а.д.о. Од 2007. године је Заменик Председника Управног одбора СОГАЗ а.д.о.

Дмитриј Талаев Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1973.године у Москви. Завршио је Московски државни универзитет
Ломоносов, стечено звање - мастер пословног администрирања (МБА). Био је
запослен у ЗАО "КапиталЪ Медицинское страхование" као директор
дирекције, потом у АО СОГАЗ као директор дирекције за преузимање ризика и реосигурање,а 2013.године изабран је за члана Извршног одбора АО СОГАЗ.

Андреј Федоренко Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1982.године у Ленинграду. Завршио је Санкт-Петербуршки државни универзитет, стечено звање - дипломирани економиста. Радио је у «АБ «РОССИЯ», као руководилац управе за извештавање према МСФИ, потом у АО «АБР Менеджмент», као заменик Генералног директора, а тренутно је изабран за заменика Председника Извршног одбора у АО СОГАЗ.

Валентина Ракитина Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођена је у Подољску. Завршила је Савремени факултет за друштвене науке, смер економиста. Била је запослена у ООО «СБ «РТ-Страхование», као генерални директор, потом у АО СК «Альянс» као заменик генералног директора, а тренутно обавља функцију Генералног директора у АО СК «Альянс».

Веселин Мартиновић Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1978.године на Цетињу. Завршио је Економски
факултет у Суботици-Универзитет у Новом Саду 2002.године. Радио је у НЛБ Банци
ад Београд, као директор Департмана за преузимање ризика. Од јула 2014. до
маја 2016.г. био је запослен је у Војвођанској банци а.д. Нови Сад као интерни
ревизор, а тренутно обавља послове Сениор Риск Оффицер – Маркет анд
Оператионал Риск.

Проф. Др Ненад Вуњак Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен је 1951.године у Бачкој Тополи. Завршио је
Економски факултет у Суботици 1974. године. Магистрирао је две године касније,
а доктор економских наука је постао 1979.г. Ради на Универзитету у Новом Саду -
на Економском факултету у Суботици, као редовни професор из Департмана за
финансије, банкарство, рачуноводство и ревизију. Од 2010. до октобра 2016. године
је обављао функциију декана Економског факултета у Суботици.

Антон Баришек Члан Надзорног одбора СОГАЗ а.д.о. Нови Сад

Рођен
је  1978.године у Москви. Завршио је
Московски државни институт међународних односа Министарства иностраних послова
Руске Федерације, смер финансије и кредит. Био је запослен у осигуравајућем друштву ОАО «Росгосстрах» на позицији Директора за
сарадњу са кључним банкама И лизинг кућама, потом у АО «СОГАЗ» као Извршни директор за
развој бизниса и имплементацију бизниц иновација.