17 Jun 2013 Сбербанк Србија и Согаз започели сарадњу

Београд, 17.06.2013. – Председник извршног одбора Сбербанке Србија Валериј Овсјаников и Генерални директор осигуравајуће компаније Согаз Јевгениј Налетов потписали су у Београду Уговор, којим  започиње сарадња  између ове две компаније. „Сарадња између Сбербанк Србија  и Согаз-а једне од највећих осигуравајућих компанија у Русији, ће представљати почетак добре сарадње у области банкоосигурања као и пословима у вези са увозно извозним пројектима са Русијом и другим земљама. Сарађиваћемо као партнери на пословима у вези са изградњом Јужног тока, а такође је договорено да заједно послујемо у свим великим инфраструктурним пројектима у Србији, који ће се реализовати руским капиталом.  Сбербанка врло добро ради у Србији и бележи константан раст на српском тржишту. Заинтересовани смо и за сарадњу са државним сектором и јавним предузећима. Сбербанка има уникатне банкарске производе за привреду и пољопривреду и искуство и знање са руског тржишта ће пласирати и у Србији. У наредном периоду слични споразуми ће бити потписани и са другим привредним субјектима у Србији,“ истакао је господин Овсјаников.

Сва саопштења

Архива

Овде можете погледати нановија саопштења везана за активности СОГАЗ-а

Месец Година: