NOVOSTI

23 Apr 2012 Otvoreno rusko-srpsko osiguravajuće društvo "Sogaz a.d.o." Novi Sad

23. aprila u Novom Sadu je otvoreno osiguravajuće društvo „SOGAZ a.d.o“, čiji su akcionari ruska osiguravajuća grupa „SOGAZ“ sa učešćem 51%  i Javno preduzeće  „Srbijagas“ sa učešćem 49%. Otvaranju su prisustvovali generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović zajedno sa zamenicima predsednika Izvršnog odbora Sogaza Jevgenijem I. Logovinskim i Aleksejem I. Leonenkom, zatim direktorom marketinga te kompanije Aleksejem L. Smertinom i generalnim direktorom Sogaz Novi Sad Jevgenijem V. Naletovom. Svečanosti u Novom Sadu, pored brojnih gostiju i poslovnih partnera, prisustvovao je i predstavnik Amabasade Rusije u Beogradu Vladimir Ulasevič.
Kako je na otvaranju ove nove osigaravajuće kuće na tržištu Srbije izjavio generalni direktor Srbijagasa, ovo je samo još jedna kockica u sklapanju velikog mozaika privredne saradnje Rusije i Srbije, pored izgradnje gasovoda „Južni tok“, podzemnog skladišta Banatski Dvor i dr.
Potpredsednik Upravnog odbora Sogaza, Jevgenij Logovinski je istakao da je „Sogaz Novi Sad“ prva osiguravajuća kompanija, koju „Sogaz“ otvara u inostranstvu, kao i da je  logično to upravo bude u  Srbiji, jer su tu već njihovi najveći klijenti Gasprom i Gasprom njeft. „Ovo je odskočna daska za Sogaz. Mi ćemo se truditi da jedinstveno iskustvo koje imamo u poslovima osiguranja primenimo i ovde, na tržištu Srbije. Nadamo se uspešnom poslovanju i već sada možemo reći da nam u fokusu neće biti samo imovinska osiguranja, tj. da ćemo se kasnije baviti i poslovima sa građanstvom“, rekao je Logovinski.
Generalni direktor Kompanije Sogaz'' Novi Sad Jevgenij Naletov izrazio je nadu da će njegova kompanija u Srbiji biti mnogo više od osiguravajućeg preduzeća.Imamo dobre veze u Rusiji i obezbedićemo našim partnerima iz Srbije lakši izlaz na rusko tržište i podršku koja im može biti dragocena, dok ćemo sa druge strane našim ruskim partnerima pomoći da se lakše snađu na srpskom tržištu, rekao je Naletov.

Sva saopštenja

5 Nov 2021

UOS 5. srpski dani osiguranja 25.-26.11.2021. godine Live YouTube kanal UOS

25.-26.11.2021. godineLiveYouTube kanal UOS

22 Feb 2016

Обавештење


20 Aug 2014

Изјава


Arhiva

Ovde možete pogledati nanovija saopštenja vezana za aktivnosti SOGAZ-a

Mesec Godina: